Eggertzaal

© Erik en Petra Hesmerg

De Eggertzaal in De Nieuwe Kerk is een ideale locatie voor recepties, vergaderingen, congressen, presentaties, lezingen, diners of ontvangsten. De stijlvolle zaal heeft een prachtig uitzicht over de Dam met het Koninklijk Paleis en geeft uw bijeenkomsten een exclusief karakter. De Eggertzaal is bereikbaar via 't Nieuwe Kafé aan de Damzijde.

Capaciteit

Vloeroppervlak 153 m2
80 dinerplaatsen
120 zitplaatsen in theateropstelling
200 receptieplaatsen

Faciliteiten

De zaal is toegankelijk via een lift en beschikt over invalidenvoorzieningen, garderobe, geluidsinstallatie en projectiemateriaal.

Catering

De catering in de Eggertzaal wordt verzorgd door mevrouw De Jong van restaurant 't Nieuwe Kafé. Voor meer informatie over verhuur van de zaal (per dag of per dagdeel) of voor de toezending van de brochure kunt u contact opnemen met het boekingskantoor, bereikbaar via 020 626 81 68 of per e-mail, eggertzaal@nieuwekerk.nl.

© Erik en Petra Hesmerg