Contact

Bezoekadres
 • Dam te Amsterdam

 • Telefoonnummer: 020-6268168

Openingstijden
 • Maandag t/m zondag Woensdag - Zondag 11.00 tot 18:00. Laatste toegang om 17:00.


Bereikbaarheid

Fiets

De Nieuwe Kerk is met de fiets goed bereikbaar. Je kunt jouw fiets stallen bij de (bewaakte) fietsenstalling op het Beursplein. De eerste 24 uur is dat gratis. Voor meer informatie over het parkeren van uw fiets, klik hier.

Auto

In de buurt van De Nieuwe Kerk zijn meerdere parkeergarages. Parkeergarages de Bijenkorf (Dam); Nieuwezijds Kolk; Rokin. Klik hier voor meer informatie.

Openbaar vervoer

De Nieuwe Kerk ligt aan de Dam, op ongeveer 10 minuten lopen van het Centraal Station. Bijna alle trams vanaf CS hebben een halte ‘Dam’.

Trams: 2/4/11/12/13/14/17/24
Metro 52, halte Rokin (4-5 minuten lopen)

Zie ook:

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

De Nieuwe Kerk is een middeleeuws gebouw, maar nu zo veel mogelijk aangepast voor rolstoelen. Alle ruimtes van de tentoonstelling zijn toegankelijk. De wc’s in het souterrain van ’t Nieuwe Kafé zijn per lift bereikbaar. Reserveren van rolstoelen of rollators is mogelijk en aan te raden i.v.m. beperkte beschikbaarheid, via mail@nieuwekerk.nl.

Gevonden voorwerpen

Iets verloren? Neem contact op met verlorenvoorwerpen@nieuwekerk.nl.

Nieuwsbrief

Regelmatig met ons in contact blijven over de nieuwste tentoonstellingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via online@nieuwekerk.nl

Grote bagage

Heb je grote bagage mee, sla deze dan op in een bagagekluis van Lockerpoint, op steenworp afstand van De Nieuwe Kerk. Klik hier voor meer informatie.

Correspondentieadres

 • Nationale Stichting De Nieuwe Kerk
  Postbus 3438
  1001 AE Amsterdam

  Heeft u een vraag?
  t: 020-6268168

   

 • mail@nieuwekerk.nl