Foto Evert Elzinga

Contact

Bezoekadres
 • Dam te Amsterdam

 • Telefoonnummer: 020-6268168

Openingstijden
 • Tijdelijk gesloten De Nieuwe Kerk is tijdelijk gesloten. Wij hopen op of rond dinsdag 9 februari 2021 de deuren weer te kunnen openen.


Bereikbaarheid

Fiets
De Nieuwe Kerk is ook met de fiets goed bereikbaar. U kunt uw fiets stallen bij de (bewaakte) fietsenstalling op het Beursplein. De eerste 24 uur is gratis. Binnenkort opent er ook een nieuwe fietsenstalling op het Rokin. Voor meer informatie over het parkeren van uw fiets, klik hier.

Parkeren
In de buurt van De Nieuwe Kerk zijn meerdere parkeergarages. Parkeergarages de Bijenkorf (Dam); Nieuwezijds Kolk; Centraal Station en Parking Centrum Oosterdok. Klik hier voor meer informatie.

Openbaar vervoer
De Nieuwe Kerk ligt aan de Dam, op ongeveer 10 minuten lopen van het Centraal Station. Bijna alle trams vanaf CS hebben een halte ‘Dam’.

Trams: 2/4/11/12/13/14/17/24
Metro 52, halte Rokin (4-5 minuten lopen)

Zie ook:

Valet Service WeParc
De Nieuwe Kerk maakt het mogelijk uw auto door valet-service WeParc te laten parkeren. De kosten bedragen € 34,95 voor 5 uur en € 39,95 voor een gehele dag.
Een valet bestellen kan via de website van WeParc, of de iPhone- of Android-app. Geef uw aankomsttijd aan en stap voor de deur van De Nieuwe Kerk uit. Een van de WeParc-chauffeurs zal uw auto in een garage parkeren en weer terugbrengen wanneer u maar wilt. Reserveer op tijd, vol is vol!

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers
De Nieuwe Kerk is een middeleeuws gebouw, maar nu zo veel mogelijk aangepast voor rolstoelen. Alle ruimtes van de tentoonstelling zijn toegankelijk. De wc’s in het souterrain van ‘t Nieuwe Kafé zijn per lift bereikbaar. Reserveren van rolstoelen of rollators is mogelijk en aan te raden i.v.m. beperkte beschikbaarheid, via mail@nieuwekerk.nl.

Gevonden voorwerpen
Iets verloren? Neem contact op met verlorenvoorwerpen@nieuwekerk.nl.

Nieuwsbrief
Regelmatig met ons in contact blijven over de nieuwste tentoonstellingen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Grote bagage
Heeft u grote bagage mee, sla deze dan op in een bagagekluis van Lockerpoint, op steenworp afstand van De Nieuwe Kerk. Klik hier voor meer informatie.

I Amsterdam city card
De I Amsterdam city card is hier online te koop. Wij verkopen de kaart ook in onze Museumshop.

img_iamsterdamcitycard

CJP
De CJP is hier online te koop.

img_cjp_logo

 

 

 

Correspondentieadres

 • Nationale Stichting De Nieuwe Kerk
  Postbus 3438
  1001 AE Amsterdam

  Heeft u een vraag?
  t: 020-6268168

   

 • mail@nieuwekerk.nl