© pixolar

‘t Nieuwe Kafe en Museumshop

‘t Nieuwe Kafé

Helaas is ‘t Nieuwe Kafé tijdelijk gesloten wegens de corona-maatregelen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de heropening.

't Nieuwe Kafe en Museumshop
© Evert Elzinga

Meer informatie:
kafe@nieuwe-kafe.nl
nieuwe-kafe.nl

Museumshop De Nieuwe Kerk

Helaas is de Museumshop tijdelijk gesloten.

De Museumshop biedt iedere tentoonstelling een vrijwel compleet nieuw assortiment. U vindt hier altijd literatuur toegespitst op de tentoonstellingen en andere daarbij passende waar. Zo’n 300 titels en evenveel andere producten maken de Museumshop elk seizoen weer tot een belevenis.

Open op tentoonstellingsdagen 10:30 – 17:30 uur. Meer informatie: museumshop@nieuwekerk.nl

In de museumshop is het helaas niet  mogelijk om met contant geld te betalen, maar wel met pinpas/kaart te betalen. Dit i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus.

Publicaties
Bij bijna elke wintertentoonstelling (niet bij History & Royalty) verschijnt een prachtige publicatie. Deze is te verkrijgen in onze museumwinkel of bij uw eigen boekhandel of online te bestellen.
Klik voor meer informatie hier.