Rondleidingen

Boek nu een rondleiding met een professionele gids door de tentoonstelling De Eeuw van Juliana, een koningin en haar idealen. Reserveren en meer informatie: rondleidingen@nieuwekerk.nl

De Eeuw van Juliana

Algemene rondleiding De Eeuw van Juliana, een koningin en haar idealen

Deze rondleiding volgt het verhaal van de tentoonstelling, heeft zowel historische als maatschappelijke elementen en vertelt over het leven van koningin Juliana.

• Groep van max. 15 personen per rondleiding
  • € 95 (prijs excl. entreetickets)
  • Duur: 1 uur
  • Entreetickets bestelt u zelf via onze website

Tot één week voor aanvang kan een rondleiding kosteloos geannuleerd worden. Daarna betaalt u € 60 annuleringskosten.

Thema rondleiding In de voetsporen van koningin Juliana

Voor deze rondleiding slaan De Nieuwe Kerk Amsterdam en het Koninklijk Paleis Amsterdam te handen ineen. Bezoek eerst de tentoonstelling in De Nieuwe Kerk, en steek vervolgens de Mozes en Aäronstraat over om in het Koninklijk Paleis te eindigen.

In de voetsporen van koningin Juliana treedt ook écht in haar voetsporen langs de plekken waar zij is ingehuldigd, heeft verbleven en enkele historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. De tentoonstelling in De Nieuwe Kerk vertelt over het leven van koningin Juliana en het Nederland van toen, terwijl het Koninklijk Paleis de historische sensatie en aanvullende context biedt.

• Groep van max. 15 personen per rondleiding
  • € 140 (prijs excl. entreetickets)
  • Duur: 1,5 uur

De gezamenlijke rondleiding In de voetsporen van koningin Juliana is alleen te boeken wanneer het Koninklijk Paleis Amsterdam voor publiek geopend is. Het Koninklijk Paleis Amsterdam is op de volgende data voor publiek gesloten