© Erik en Petra Hesmerg

Orgelconcerten

Kerstconcert

Eerste Kerstdag, maandag 25 december 2017, 15 uur

Bernard Winsemius en Henk Verhoef (orgel)
met muziek van Scheidemann, Böhm, Walther, Bach en Daquin

Toegang € 12,50 en € 10 (CJP, Stadspas). Kinderen 0 t/m 11 jaar en Vrienden van De Nieuwe Kerk gratis toegang.

Kaartverkoop vanaf 1 december aan de kassa van De Nieuwe Kerk, dagelijks tussen 10 en 17 uur en op de concertdagen een halfuur voor aanvang van het concert.
(De tentoonstelling kan tijdens deze concerten niet worden bezichtigd.)

Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsconcert, maandag 1 januari 2018, 15 uur

Bernard Winsemius en Henk Verhoef (orgel) en het Desiderium Consort: Victoria Cassano (mezzo-sopraan), Elisabeth Opshal (zink), Vittorio Gentilini, Fabio De Cataldo en Mattia Petrogalli (trombone)
met muziek van o.a. Marini, Canale, Gussago, da Salo’, Scheidemann, Buxtehude en Bach

Toegang € 15 en € 10 (CJP, Stadspas). Kinderen 0 t/m 11 jaar en Vrienden van De Nieuwe Kerk gratis toegang.

(De tentoonstelling kan tijdens deze concerten niet worden bezichtigd.)