Janiek Dam

De Nieuwe Kerk viert start Kinderboekenweek met Erica Terpstra en Een knipoog van de Boeddha

Extra voorleesmiddag op zaterdag 6 oktober om 14 uur

Terugblik: tijdens de start van de Kinderboekenweek organiseerde De Nieuwe Kerk een feestelijke voorleesmiddag met Erica Terpstra – voor jong én oud. Ze las voor uit haar eerste kinderboek, Een knipoog van de Boeddha. Een spannend verhaal waarin twee Nederlandse kinderen talloze avonturen beleven tijdens hun zoektocht naar het levensverhaal van de Boeddha. Het boek is geschreven ter gelegenheid van de huidige tentoonstelling, Het leven van Boeddha, de weg naar nu.

Op zaterdag 6 oktober is er een tweede voorleesmiddag met Erica Terpstra in De Nieuwe Kerk – aanvang 14 uur. Aanmelden kan via de website en kinderen tot en met 11 jaar krijgen gratis toegang. Daarnaast is er speciale meditatiebegeleiding voor kinderen én volwassenen. Ook zijn er kinderspeurtochten in de tentoonstelling.

Janiek Dam

Een knipoog van de Boeddha, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, is verkrijgbaar in de Museumshop van De Nieuwe Kerk en de boekhandel (€ 15,99). De illustraties zijn van de hand van Geertje Aalders.

***

Noot voor de redactie
Een selectie beelden is te downloaden via deze link en hieronder. Ze zijn rechtenvrij te gebruiken bij artikelen over deze tentoonstelling met de verplichte fotocredits.

Janiek Dam

Hoge resolutie beeld hier te downloaden


Hoge resolutie beeld hier te downloaden

Janiek Dam

Hoge resolutie beeld hier te downloaden

***

De Nieuwe Kerk Amsterdam
Afdeling Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Madeline van Vliet
T 020 626 81 68
nieuwekerk.nl/pers/
pressoffice@nieuwekerk.nl

De Nieuwe Kerk is financieel nagenoeg onafhankelijk. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang en dat is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie nieuwekerk.nl)