Educatie

Onderwijsmiddag Slavernijverleden behandelen in het onderwijs

Lees hier meer over de Onderwijsmiddag Slavernijverleden behandelen in het onderwijs op 4 oktober 2019.

Educatie World Press Photo 19

Scholen voortgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteit kunnen World Press Photo 19 zowel zelfstandig als met een professionele gids bezoeken voor het educatie-tarief.

Aanmelden en meer informatie: educatie@nieuwekerk.nl

Zelfstandig schoolbezoek*:

• Groep van max. 30 leerlingen + 2-3 docenten €75
  • Aanmelden uiterlijk één week voor gepland bezoek.
  • *World Press Photo heeft bij deze tentoonstelling een eigen lesprogramma gemaakt voor tijdens een zelfstandig bezoek. Dit programma kunt u inzien en downloaden op worldpressphoto.org.

Educatieve rondleiding met gids:

• Groep van max. 15 leerlingen + 1 docent per rondleiding*
  • € 90 (prijs incl. entreetickets)
  • Duur: 1 uur
  • Aanmelden uiterlijk twee weken voor gepland bezoek.
  • *Bij een groep groter dan 15 leerlingen wordt een tweede rondleiding geboekt.

NB Tijdens World Press Photo 19 bieden we geen onderwijsprogramma aan voor basisscholen, omdat sommige foto’s voor deze leerlingen te schokkend kunnen zijn. Mocht u toch met uw basisschoolleerlingen de tentoonstelling willen bezoeken, neem dan contact op met educatie@nieuwekerk.nl