Foto: Wim Ruigrok

Boek online tickets

De Nieuwe Kerk is tijdelijk gesloten

Vanwege de op maandag 14 december aangescherpte corona-maatregelen moeten alle musea vanaf dinsdag 15 december een aantal weken sluiten voor het publiek. Zo ook De Nieuwe Kerk Amsterdam. Wij vinden het bijzonder spijtig dat we jou nu niet kunnen verwelkomen, maar hopen de deuren weer te kunnen openen op of rond woensdag 20 januari 2021. Op dit moment is het tijdelijk niet mogelijk om tickets te kopen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over wanneer de kaartverkoop weer van start kan gaan.

Wij bieden uiteraard graag de mogelijkheid om je bezoek te verplaatsen naar een later moment.

Gratis tickets (Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart, Iamsterdam City Card, ICOM, Vriendenpas of kind)
Heb je een ticket gereserveerd met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart, Iamsterdam City Card, ICOM, Vriendenpas of een kinderticket? Dan kun je binnenkort opnieuw een ticket bestellen in onze webshop. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over wanneer de kaartverkoop weer van start gaat.

Overige tickettypes
Heb je een ander tickettype gekocht en daarvoor betaald? Je kan je ticket(s) omzetten in een (of meer) vrijkaart(en). Eenmalig te gebruiken, geldig t/m 29 augustus 2021. Op die manier kun je het kaartje (of de kaartjes), als we weer opengaan, gebruiken en een tijdslot reserveren op een moment naar eigen keuze. We nemen hiervoor contact met je op via de e-mail.

Voor De Nieuwe Kerk Amsterdam is het wegvallen van inkomsten door deze tijdelijke sluiting een groot gemis. Wil je ons steunen in deze moeilijke periode? Dan kun je jouw ticket(s) doneren aan het museum. Daar zijn wij jou erg dankbaar voor. Dat kun je kenbaar maken via shop@nieuwekerk.nl

Je kunt ons ook volgen op FacebookInstagram. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Wij danken je voor jouw begrip, en wensen je sterkte en gezondheid in deze tijd. Heel graag tot ziens!

foto Evert Elzinga