Tickets flamenco-opera El Greco de Toledo

Tickets voor de unieke flamenco-opera El Greco de Toledo* zijn alleen geldig op 17 maart 2017 om 20 uur.

Vol tarief: € 12,50

Let op: Museum Jaarkaart of uw BankGiro Loterij VIP kaart zijn niet geldig. Aangeschafte kaarten via de ticketshop kunnen later helaas niet worden teruggenomen.

*Speciaal avondconcert bij kaarslicht op 17 maart 2017 om 20 uur met highlights uit de unieke flamenco-opera El Greco de Toledo. Met Eric Vaarzon Morel, flamencogitaar / Oene van Geel, viool / Eline Welle, mezzo-sopraan / Raquel Ortega, flamencodanseres.

In 2010 schreef Eric de opera ‘El Greco de Toledo’, een muziek theaterstuk geïnspireerd door het leven en werk van de schilder El Greco. De Volkskrant gaf vijf sterren en schreef: “Dat Eric Vaarzon Morel een fantastische flamencogitarist is, wisten we allang, maar met deze opera maakt hij bovendien veel indruk als componist en arrangeur.” Ook heeft hij een scherpe neus voor talent en hoe dat kan schitteren. Het contrasteren van stemmen uit de flamenco en de klassieke muziek is een geweldige vondst (…). Het verwerken van jazzinvloeden in de flamenco is al vaker gedaan, maar niet vaak zo overtuigend als nu.”  In samenwerking met het Concert-gebouw Jazz Ochestra voerde Eric zijn composities uit in o.a. het Concertgebouw en het Bimhuis.

Let op:

• Uw e-ticket geeft eenmalig toegang tot de opera en de tentoonstelling die is vermeld op het ticket;
  • De e-tickets zijn eenmalig geldig;
  • Uw toegangskaart mag niet verkocht of overgedragen worden;
  • Toegangskaarten worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Misbruik wordt gerechtelijk vervolgd;
  • De barcode op uw toegangskaart mag niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de toegang worden geweigerd;
  • Het kopiëren van de toegangskaart is zinloos. De barcode op de toegangskaart is uniek en geeft u eenmalig toegang tot het de kerk;
  • Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de reservering en het eigen klantenbestand. De Nieuwe Kerk geeft deze informatie niet door aan externe partijen;
  • Kortingsbonnen, groepskaarten en andere acties zijn niet te gebruiken in de ticketshop;
  • Toegangskaarten voor jongeren t/m 11 jaar zijn niet online verkrijgbaar. U kunt deze aanschaffen bij de kassa van De Nieuwe Kerk;
  • Museum Jaarkaart of uw BankGiro Loterij VIP kaart zijn niet geldig;
  • Aangeschafte kaarten via de ticketshop worden later niet teruggenomen.