© Evert Elzinga

Orgelconcert 2 maart (livestream) door Bernard Winsemius

Geniet van de livestream op 2 maart om 17.30 uur, gewoon vanuit huis! Na een succesvolle digitale editie van het Nieuwjaarsconcert is er nu weer een concert in De Nieuwe Kerk via een livestream te bekijken en beluisteren. Organist Bernard Winsemius speelt de mooiste muziek van beroemde componisten, onder wie Bach, Hanff en Sweelinck.

Een extra bijzondere editie, want in 2021 is het 400 jaar geleden dat componist Jan Pietersz. Sweelinck overleed. Een uitstekende reden om extra aandacht te besteden aan deze componist! Bekijk hier het volledige programma. Het concert duurt ongeveer 50 minuten.

Koop tickets

Tickets voor het concert (€ 4,50) zijn hier verkrijgbaar in de ticketshop. U ontvangt na uw bestelling het ticket (PDF) met daarop de toegangslink voor de livestream. Neem bij vragen contact op met shop@nieuwekerk.nl.

Gratis voor Vrienden van De Nieuwe Kerk

De livestream is gratis te bekijken voor Vrienden van De Nieuwe Kerk. U krijgt dan persoonlijk een toegangslink naar de livestream opgestuurd. Nog geen Vriend? Meld u dan hier aan en geniet gratis van dit prachtige orgelconcert.

Bekijk via deze link het volledige programma van dit orgelconcert.

Volgend concert

Dit orgelconcert is onderdeel van een reeks maandelijkse livestream concerten. Het volgende concert staat gepland op dinsdag 6 april (17.30 uur), door organist Henk Verhoef. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Vragen?

Bekijk hier de veel gestelde vragen over de livestream.

Grootste historische orgel van Nederland

Het concert wordt gespeeld op het grootste historische orgel van Nederland, gebouwd in 1655 door Schonat en Hagerbeer, ontworpen door Jacob van Campen. Beeldhouwerk door Artus Quellinus en schilderwerk door Jan Gerritsz. van Bronckhorst. Lees verder