Familieateliers Wereldverbeteraars

Dit najaar starten we weer met onze traditionele familieateliers in De Nieuwe Kerk.

Deze keer tijdens de bijzondere tentoonstelling We have a DreamGandhi, King en Mandela. Wereldverbeteraars (16 september  – 4 februari 2018)

Wordt zelf een wereldverbeteraar en doe mee aan ons familieatelier. Onder begeleiding van docent en kunstenaar Laurence Aëgerter krijg je eerst een rondleiding door de tentoonstelling en maak je door bijzonder film- en beeldmateriaal kennis met het bewogen leven van deze 3 beroemde wereldverbeteraars.

Tijdens de workshop wordt je zelf aan het werk gezet en kun je jouw eigen protestbord ontwerpen. Voor het bestrijden van welke onrecht zou jij je het liefst actief willen inzetten?

Bij de familieateliers is iedereen welkom, kleine kinderen, grote kinderen, jong, oud. Maar ook kinderen alleen zijn natuurlijk van harte welkom.

Wanneer?

Zondag 8 en 15 oktober, 19 en 26 november, 10 en 17 december 2017, 14 en 28 januari 2018

Aanvang 14 uur, duur workshop ca. 2 uur. De ateliers zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Aanmelden noodzakelijk.

Voor meer informatie en aanmelden: kinderateliers@nieuwekerk.nl of via het secretariaat van De Nieuwe Kerk, tel. 020 626 81 68.

Kinderen betalen 7,50 voor deelname atelier. Voor ouders is deelname aan het atelier gratis, zij betalen enkel de entreeprijs voor de tentoonstelling.