U bent heel belangrijk voor ons.

Foto Janiek Dam

De Nieuwe Kerk Amsterdam organiseert jaarlijks vier tentoonstellingen en tal van culturele activiteiten zoals lezingen en concerten. De Nieuwe Kerk Amsterdam is nagenoeg onafhankelijk van overheidssteun. Wij ontvangen slechts een kleine bijdrage van de gemeente. Al het moois wat De Nieuwe Kerk Amsterdam produceert, wordt bijna geheel gefinancierd door onze sponsors, bezoekers en Vrienden. Daar zijn we enorm trots op.

Hier vindt u meer informatie over Steun Ons: eenmalige giften, periodieke schenkingen, nalaten en sponsoring. U kunt ook Vriend of zelfs Grote Vriend worden.
Wij willen u ook graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Mocht u de voorkeur hebben voor een persoonlijk advies op maat, neemt u dan contact op met Martine Willemsen, Development,
020 626 81 68, m.willemsen@nieuwekerk.nl.

Vanzelfsprekend worden al uw vragen vertrouwelijk behandeld.

Cathelijne Broers
Directeur De Nieuwe Kerk