Boek uw reis bij SRC Reizen

SRC laat u méér zien!

Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Wilt u niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive of een privéreis van SRC. Want op onze reizen ziet u méér van de wereld! SRC Reizen organiseert al meer dan 34 jaar reizen met inhoud naar de mooiste plekken over de hele wereld. Cultuur in de breedste zin van het woord is een belangrijk ingrediënt op al onze reizen. Uw culturele groepsreis wordt begeleid door de beste reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven!

Nieuwsgierig? Laat u inspireren door ons reisaanbod.

De beloftes van SRC:

• De beste reisleiders die u meer laten zien
  • De mooiste routes en excursieprogramma’s
  • U reist in goed gezelschap van geïnteresseerde reizigers
  • Heel veel is bij de reissom inclusief
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Vele tevreden reizigers
  • Al ruim 34 jaar betrouwbaar
  • 100% CO₂-compensatie van uw reis

Lees meer over de beloftes van SRC Reizen.

Vriendenkorting
Als Vriend van De Nieuwe Kerk ontvangt u 5% korting op alle reizen van SRC. Meer informatie over deze actie vindt u op de website van SRC. Meer informatie: src-reizen.nl/nieuwekerk of bel 050 – 3 123 123.