Foto: Wim Ruigrok

De Nieuwe Kerk vanaf 1 juni weer geopend

Vanaf 1 juni is De Nieuwe Kerk geopend en is de wereldpremière van World Press Photo Exhibition 2020 hier te zien. We zijn verheugd dat we de tentoonstelling kunnen openen voor publiek.

Wij hebben alle mogelijke maatregelen getroffen, zodat je verzekerd bent van een veilig en prettig bezoek aan World Press Photo Exhibition 2020. De tentoonstelling is vanaf 1 juni uitsluitend  toegankelijk met een e-ticket voor een bepaalde datum en tijdsperiode. Tickets voor de tentoonstelling zijn hier online te bestellen. Aan de kassa worden geen tickets meer verkocht.

Vragen over je e-ticket of timeslot? Bekijk hier de veel gestelde vragen.

Breng met en voor elkaar een veilig bezoek aan De Nieuwe Kerk
Onder de huidige omstandigheden dienen we ons allemaal te houden aan nieuwe regels. We rekenen daarbij ook op jouw medewerking. Ben je verkouden of heb je koorts? Of heeft een van jouw huisgenoten koorts/last van verkoudheid? Dan kunnen wij je helaas geen toegang verlenen. Graag zien we je later in goede gezondheid terug.

De corona-maatregelen in De Nieuwe Kerk:

• Verkouden of koorts? Graag zien wij je later in goede gezondheid terug
  • Uitsluitend toegang met online ticket(s)
  • Toegang groepen: alleen huishoudens 2–5 personen
  • Kijkvakken en ‘passeerstraat’ om veilig 1,5 meter afstand te houden
  • Eenrichtingsverkeer, volg de aangegeven looproute
  • Desinfectiemiddelen aanwezig
  • Cards only in de Museumshop
  • Audiotour app
  • Meeneemstoeltjes i.p.v. vaste banken
  • Zorg goed voor elkaar!

Ingang en plattegrond
Voor je eigen veiligheid en die van anderen heeft De Nieuwe Kerk een aangepaste looproute, zodat bezoekers elkaar prima – op 1,5 meter afstand – kunnen passeren. Bij de fotopanelen is een 1,5 meter-markering aangebracht, zodat je in alle rust de foto’s kunt bekijken. Bekijk en download hier de plattegrond ter voorbereiding van je bezoek.

Veel gestelde vragen
Heb je vragen over jouw bezoek of de maatregelen die wij treffen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de receptie via mail@nieuwekerk.nl.

Namens het hele team van De Nieuwe Kerk: graag tot ziens!