Foto Petra en Erik Hesmerg

Rondleidingen

Privérondleiding in De Nieuwe Kerk

Foto Petra en Erik Hesmerg

Er zijn professionele rondleiders in Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans, Turks, Marokkaans/Arabisch en Russisch. Er zijn rondleidingen over de architectuur en de geschiedenis van het gebouw. Kosten: € 90 per rondleiding (exclusief toegang tentoonstelling), max. 15 personen per rondleider.

Groepsbezoeken met of zonder eigen gids zijn welkom na aanmelding.

Boeken en aanmelden
rondleidingen@nieuwekerk.nl of via het formulier:

Velden met een * zijn verplicht

Educatie
(alleen tijdens World Press Photo en de wintertentoonstelling)

Scholen kunnen de tentoonstelling voor een educatietarief bezoeken of een rondleiding boeken. Ook kunt u gebruik maken van het bijbehorend lesmateriaal.

Schoolbezoek

Max. 20 leerlingen + 1 –2 docenten € 45
Max. 30 leerlingen + 2 docenten € 60
Max. 15 leerlingen + 1–2 docenten € 75 (incl. entree)
Rondleiding (duurt één uur)

Informatie
– Aanvragen voor schoolbezoek/rondleiding kunt u mailen naar educatie@nieuwekerk.nl;
– De aanvraag is pas definitief na bevestiging van De Nieuwe Kerk i.v.m. mogelijke drukte en/of beschikbaarheid van gidsen;
– U dient uw schoolbezoek minimaal één week van tevoren te reserveren;
– Per 15 leerlingen moet minimaal 1 docent aanwezig zijn;
– Scholen kunnen aan de kassa met PIN of contant betalen, achteraf per factuur of via weborder/cultuurkaart.

Lesmateriaal
Docentenhandleiding en werkboekje

Familieprogramma: Familietour en familieatelier

Tijdens de World Press Photo en de Wintertentoonstellingen organiseert De Nieuwe Kerk Amsterdam een speciaal familieprogramma, met onder meer de familietour of het familieatelier.

Familietour
Bij aanschaf van een kinderkaartje ontvang je gratis het kijk- en doeboekje. Vragen en opdrachten leiden je door de tentoonstelling.

Familieatelier
Je krijgt eerst een interactieve rondleiding, daarna ga je zelf iets moois maken. De ateliers zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Iedereen is welkom, jong en oud. Ook kinderen alleen zijn van harte welkom.

KlasseTV 1e school Rome (6)