© pixolar

’t Nieuwe Kafe en Museumshop

’t Nieuwe Kafé

Voor of na uw bezoek aan De Nieuwe Kerk kunt u terecht in ’t Nieuwe Kafé voor ontbijt, lunch, dranken, snacks en taart.

't Nieuwe Kafe en Museumshop
© Evert Elzinga

’t Nieuwe Kafé is zowel vanuit De Nieuwe Kerk als vanaf de Dam toegankelijk.

Dagelijks open van 8.30 tot 18 uur.

Meer informatie:
kafe@nieuwe-kafe.nl
nieuwe-kafe.nl

Museumshop De Nieuwe Kerk

De Museumshop biedt iedere tentoonstelling een vrijwel compleet nieuw assortiment. U vindt hier altijd literatuur toegespitst op de tentoonstellingen en andere daarbij passende waar. Zo’n 300 titels en evenveel andere producten maken de Museumshop elk seizoen weer tot een belevenis.

De Museumshop is vrij toegankelijk, zowel via de hoofdingang van De Nieuwe Kerk als via de eigen straatingang (links van de hoofdingang van De Nieuwe Kerk).

Open op tentoonstellingsdagen 11–17 uur

Meer informatie:
museumshop@nieuwekerk.nl

Publicaties
Bij elke wintertentoonstelling verschijnt een prachtige publicatie. Deze is te verkrijgen in onze museumwinkel of bij uw eigen boekhandel of online te bestellen.
Klik voor meer informatie hier.