Foto: Wim Ruigrok

Doneer aan De Nieuwe Kerk

Uw donatie maakt het verschil!

Misschien wist u het al, maar ons museum ontvangt geen overheidssubsidie. De Nieuwe Kerk genereert 100% van haar inkomsten zelf en is voor een groot deel afhankelijk van opbrengsten uit kaartverkoop. Een langdurige sluiting, zoals tot 1 juni het geval was, is dan ook een enorme klap voor ons museum. Daarnaast valt onze organisatie als cultureel ondernemer pur sang tussen wal en schip bij alle steunmaatregelen die de overheid nu treft om bedrijven en de cultuur te compenseren.

Geeft u aan ons? Alle donaties, groot of klein, zijn van harte welkom! Het kan gemakkelijk, via bijvoorbeeld een tikkie. Maar er zijn ook andere manieren mogelijk. Daarover leest u hieronder. En wist u dat schenkingen fiscaal aftrekbaar zijn?

Samen met u hebben wij vertrouwen in onze toekomst. Uw gift betekent veel voor ons. En heel graag zien wij u snel weer in De Nieuwe Kerk!

Scan de onderstaande QR-code of doneer hier.

Tikkie DNK