Foto: Evert Elzinga

Familieprogramma

Familieatelier Marilyn
Doe mee aan ons familieatelier en duik in de wereld van een van de beroemdste filmsterren.
Onder begeleiding van docent en kunstenaar Laurence Aëgerter krijg je eerst een rondleiding door de tentoonstelling. Prachtige jurken, juwelen en persoonlijke objecten brengen Marilyn tot leven. Vervolgens kun je een feestelijke fashion outfit voor Marilyn of haar partner ontwerpen.

Bij de familieateliers is iedereen welkom, kleine kinderen, grote kinderen, jong, oud. Maar ook kinderen alleen zijn natuurlijk van harte welkom.

Wanneer?
Zondag 23 oktober, 13 en 27 november, 11 en 18 december 2016,  15 en 29 januari en 5 februari 2017.

Aanvang 14 uur, duur workshop ca. 2 uur. De ateliers zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Aanmelden noodzakelijk.
Voor meer informatie en aanmelden: kinderateliers@nieuwekerk.nl of via het secretariaat van
De Nieuwe Kerk, tel. 020 626 81 68.

Er is een beperkt aantal plaatsen, prijs: € 7,50 per persoon (excl. entreeprijs tentoonstelling: kinderen t/m 11 jaar: gratis, volwassenen: € 16, museumkaart: €4,50).

Familie speurtocht Marilyn
Bij de tentoonstelling krijg je een vrolijke speurtocht cadeau voor het hele gezin. Duik met de speurtocht in de tentoonstelling, ontdek de geheimen van deze tijdloze beroemdheid en vergelijk haar met de sterren van nu.
Waarom is Marilyn Monroe nog steeds wereldberoemd?
En wat kun je doen om zelf een filmster te worden?
Vanaf 8 jaar.