Een veilig bezoek

Moet ik een QR-code laten zien bij binnenkomst?
Het tonen van een coronatoegangsbewijs + identiteitsbewijs verplicht, t/m 24 februari. Vanaf 25 februari vervalt deze maatregel. Ook het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. In het museum kan je alleen per pin betalen.

Reserveer je e-tickets vooraf.
Onze timeslots hebben een maximum capaciteit, dus we raden je aan om vooraf een online ticket te reserveren, zodat je verzekerd bent van een rustig bezoek. Heeft u vragen over het reserveren of over uw e-ticket? Onze receptie helpt u graag verder. De receptie is bereikbaar op 020-6268168.

Is De Nieuwe Kerk open?
Ja, De Nieuwe Kerk is dagelijks open van maandag t/m zondag, 10 – 17 uur. Je kunt vooraf een ticket en timeslot reserveren.

Kan ik bij de kassa nog tickets kopen?
Ja, aan de kassa kunnen ook tickets worden gekocht.  Klik hier voor meer informatie over e-tickets en timeslots.

Kan ik met cash betalen?
Nee, in de Museumshop en bij de kassa kan alleen met pin betaald worden.

Kan ik gebruikmaken van de audiotour?
Ja, de audiotour is inbegrepen bij een ticket. Audiodevices zijn beschikbaar en worden na gebruik grondig gereinigd. Via deze link is de audiotour op je smartphone/tablet te beluisteren. Neem daarvoor je eigen headset of oordopjes mee.

Is er een garderobe waar ik mijn jas kan ophangen?
Je kunt gebruik maken van selfservice lockers voor het opbergen van je spullen. Maar maak hier alleen gebruik van als het écht nodig is. Jassen mogen aangehouden worden in de tentoonstelling, (kleine) tassen mogen mee naar binnen. De lockers dien je na gebruik zelf schoon te maken, desinfectiemiddelen zijn aanwezig.

Kan ik gebruik maken van de toiletten in ’t Nieuwe Kafé?
Zolang de coronamaatregelen gelden, zijn toiletten in De Nieuwe Kerk uitsluitend te gebruiken na aanvraag bij een medewerker. Het invalidentoilet is bereikbaar onder begeleiding van een medewerker.

Hoe kom ik bij De Nieuwe Kerk?
Bij De Nieuwe Kerk zijn twee parkeergarages op loopafstand, aan de Nieuwezijds Kolk en op het Beursplein. Ook is er voldoende fietsparkeergelegenheid in de bewaakte fietsenstalling bij op het Beursplein. Reizen per openbaar vervoer wordt afgeraden. Klik hier voor meer informatie.

Hoe neem ik contact met jullie op?
Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze receptie via mail@nieuwekerk.nl of bel 020 626 81 68.