Openbaar vervoer

De Nieuwe Kerk ligt aan de Dam op ongeveer 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Bijna alle trams vanaf CS hebben een halte 'Dam'.

Zie ook:

Parkeren

Er zijn parkeergarages bij het Centraal Station, naast de Bijenkorf en op de Nieuwezijds Kolk.

Hoe werkt het?

U parkeert uw auto in "P1 Parking Amsterdam Centraal" (bij Centraal Station, tegenover Rederij Lovers). Bij de kassa van De Nieuwe Kerk vraagt u naar een (gratis) kortingsvoucher van de garage. Bij terugkomst in de garage dient de voucher in combinatie met de inrijkaart in de betaalautomaat ingevoerd te worden . Bij afrekening van het parkeertarief wordt dan 10% korting over het te betalen bedrag gegeven. Het uurtarief incl. korting is 3,06 euro per uur (straattarief 4,40 euro per uur)

Voorwaarden:

• Kortingsvouchers worden alleen uitgereikt aan bezoekers van De Nieuwe Kerk.
  • Maximaal 1 voucher per bezoeker.
  • Kortingsvouchers kunnen langere tijd worden omgewisseld, ze zijn dus niet alleen geldig op de dag waarop ze zijn uitgereikt.
  • Een voucher is geen garantie voor een parkeerplek.

Let op: Vouchers zijn alleen geldig in P1 Parking Amsterdam Centraal

Kijk voor route naar deze parkeergarage naar www.naaramsterdam.nl of www.p1.nl

TIP: Ontvang nu gratis uw routebeschrijving per sms. Zie http://www.parkeren-amsterdam.nl/nederlands/route/routecentraal.html

P1 Parking Amsterdam Centraal
Prins Hendrikkade 20A (tegenover Rederij Lovers)

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

De Nieuwe Kerk is een middeleeuws gebouw dat zo veel mogelijk is aangepast voor rolstoelen. De ruimtes van de tentoonstelling zijn volledig toegankelijk. De wc’s in het souterrain van het 't Nieuwe Kafé zijn via een lift bereikbaar.